WJKA | Karate Do Vlissingen

Karate Do Vlissingen is een in Zeeland gelegen officiële, traditionele JKA Karate Dojo (school) waar dagelijks Karateka’s (leerlingen)  intensief onderricht worden om de originele oeroude stijl van het Japanse  Shotokan karate eigen te kunnen maken. Het Instituut is een Nederlands erkend Karate Instituut in Zeeland, aangesloten bij de World Japanese Karate Association WJKA en staat ingeschreven bij de KvK Middelburg. 

Sporthal Baskenburg – 1e verdieping

President Rooseveltlaan 733     

4383 NG Vlissingen, Zeeland 

info@karatedovlissingen.nl  

Tel: 06-245 66 032

Karate Do Vlissingen  werd opgericht en staat onder leiding van   Sensei Wouter Meedendorp, een geboren een getogen Zeeuw.

Sensei Wouter Meedendorp werd opgeleid en getraind door bekende Nederlandse en Japanse Karate Meesters en bereikte het Top niveau van 5e Dan Gradatie. Wouter Meedendorp behaalde enkele Wereld Kampioen titels tijdens de internationale Champions Leagues, is trainer van de Nederlandse geselecteerde deel neemende Karateka’s van het World Championships Karate Association WJKA en is Examinator voor de Gradaties. 

Bij Karate Do Vlissingen worden dagelijks Karateka’s getraind tot volwaardige Karateka’s op Top Niveau. 

Dhr Wouter Meedendorp 

5.Dan |  Sensei Karate Do Vlissingen 

Bestuurslid JKA 

Bestuurslid Secretaris WJKA

Internationaal Trainer WJKA

Bij Karate Do Vlissingen wordt momenteel dagelijks gewerkt met drie Top Niveau Karate Meesters. Eigenaar Sensei Wouter Meedendorp 5.Dan en zijn zoon Sensei Darell Meedendorp 3.Dan en  Shihan Jan G. Knobel 9.Dan.  Onder leiding van de Sensei  worden de Karate technieken en Kata’s nauwlettend instructief en gedisciplineerd aan de Karateka’s overgebracht. 

De kwaliteit en het niveau van het lesgeven wordt gehandhaafd onder toezicht en instructie van externe  internationale Top Karate Meesters die regelmatig bij Karate Do Vlissingen worden uitgenodigd om lessen te komen geven in deze oeroude Shotokan Karate stijl.

Alle Karateka’s worden in de gelegenheid gesteld om hieraan deel te nemen, wat als zeer positief ervaren wordt. Bij Karate Do Vlissingen, Zeeland leert men wat Karate is.

Dojo Karate Do Vlissingen staat in voor kwaliteit, enthousiasme en discipline.

De gradaties in Karate bestaan dan ook uit het nooit volbrachte leren.

Karate is voor alle leeftijden.  Karate Do Vlissingen is een opleiding en training Dojo (school) waar de deuren voor iedereen open staan. Elke leeftijd, kinderen vanaf 7 jaar, jeugd (aangesloten bij Jeugd Sport Fonds Zeeland)  en senioren;  ongeacht het niveau en ongeacht de ervaring. Nieuwe Karateka’s worden door eigenaar Sensei Wouter Meedendorp van Harte Welkom geheten bij Karate Do Vlissingen, want iedereen kan het leren is de slogan. In de zomerperiode wordt er in Vlissingen -als stad aan de Zee- getraind op het strand.

  • Karate is gezond
  • Karate is ZEN en houdt Lichaam en Geest in balans
  • Karate is een oeroude zelfverdediging sport – kunst
  • Karate geeft zelfvertrouwen en weerbaarheid
  • Karate creëerd zelf discipline en houdt de conditie op peil

Wat is karateKata’s  |  Gradaties in Karate  |  Tradionele begroetingen – Dojo Etiquettes  |  Karate terminologie

Trainingen-Lokatie-Inschrijven  |  Contact

WJKA | World Championships, Evenementen 2019, WJKA | Seinsei |Meesters, Sensei Wouter Meedendorp, Sensei Darrell Meedendorp, Karateka’sDiana Meedendorp, Sharon Meedendorp, Doris Nusselder, Privacy Policy

[catchthemes_social_icons]